01. 09. – 31. 10. 2017
David Fesl & Sláva Sobotovičová
Byli bychom rádi, kdybyste byli náš exponát

Přijďte se podívat na naše exponáty. Zveme všechny.

BYLI BYCHOM RÁDI, KDYBYSTE BYLI NÁŠ EXPONÁT

"Dobrý den, ahoj,
rádi bychom Vás pozvali na happening, kterým vyvrcholí naše dvouměsíční residence v INI Project. Happening se uskuteční 19. 11. 2017 v 19h v novém prostoru INI.

Jste mezi lidmi, kteří nás osobně inspirovali svým působením na umělecké scéně. Byli bychom rádi, kdybyste přijali naše pozvání usednout v jednovečerní akci jako exponát i divák zároveň. Nejedná se o živý obraz, jde o příjemné společné posezení, nikdo nebude nikým manipulovat.

Rádi bychom v galerii přemýšleli o mechanismech uvažování v současném uměleckém provozu, které stojí za naším každodenním – i mimoprofesním – jednáním. Chceme pracovat s angažovaností jinak, než je obvyklé ve formátu panelové diskuze či prezentace – více poetickým způsobem, v co nejjemnějších gradientech, bez umělého zjednodušování a polarizace.

Neváhejte se na nás obrátit v případě, že máte dotazy nebo pochybnosti.

David Fesl a Sláva Sobotovičová

Pozvaní hosté/exponáty: Anne-Claire Barriga, Adam Budak, Baptiste Charneux, Daniela Dostálková, Linda Dostálková, Hana Garová, Ladislava Gažiová, Jan Haubelt, Tomáš Kajánek, Stanislava Karbušická, Jiří Kovanda, Petr Krátký, Pamela Kuťáková, Martin Prudil, Lenka Vítková"